Volgen

Hoe kan ik mijn tegoed gebruiken?

Je kunt je tegoed niet langer via je account gebruiken. Als je nog tegoed bij ons hebt, volg dan deze stappen om het te gebruiken:

Ga naar www.easyhotel.com en reserveer op de gebruikelijke manier.

Volg deze link om een supportticket te openen

Gebruik ‘CREDIT PROBLEM’ als onderwerpregel

Vermeld de bevestigingscode van je reservering en de naam van het easyHotel voor de nieuwe reservering in het veld beschrijving.

Druk op de knop Verzenden

De waarde van je bestaande tegoed wordt binnen 10 werkdagen terugbetaald via de creditcard of de betaalkaart die je hebt gebruikt om de nieuwe reservering te boeken.

LET OP, HET TEGOED VAN JE OUDE ACCOUNT IS SLECHTS 6 MAANDEN GELDIG. DAARNA VERLIES JE JE BESTAANDE TEGOED EN ONTVANG JE GEEN TERUGBETALING.